Yritys

Räjähdysvaaralliset tilatYritykseni Exvira Oy:n perustin 1.9.2010. Ennen oman yritykseni perustamista olin työskennellyt 24 vuotta Neste- konserniin kuuluneessa insinööritoimistossa. Räjähdyssuojauksen kanssa olen työskennellyt jo yli 30 vuotta. Olen tehnyt räjähdyssuojausprojekteja sekä suurille tehdasaluekokonaisuuksille, että myös pienille laitoksille tai osaprosesseille. Myös kunnilla ja kaupungeilla sekä kuntayhtymillä on kymmeniä kohteita, joihin olen laatinut räjähdyssuojausasiakirjoja.

Lukuisten projektien aikana hankittua tietoa voidaan hyödyntää uusien kohteitten asiakirjoissa ja nykyisten kohteitten asiakirjojen päivityksissä.

Referenssilistaltani löytyy räjähdyssuojausasiakirjoja:

*Voimalaitoksille ja lämpölaitoksille *Öljynjalostamoille *Kemian tehtaille, elintarviketehtaille, alkoholijuomatehtaille, paperitehtaille ja rehutehtaille *Puusepäntehtaille ja huonekalutehtaille *Jätteiden käsittelylaitoksille ja vaarallisten jätteiden käsittelylaitoksille *Konepajoille, autokorjaamoille ja huoltohalleille *Kouluille, paloasemille ja jäähalleille *Laboratorioille ja pilot-laitoksille *Muovitehtaisille ja metallitehtaille *Lääketehtaille ja teknokemiantehtaille *Logistiikkakeskuksille ja satamille *Automaalaamoille ja autotehtaille *Väritehtaille ja maalitehtaille * Puolustusvoimille, kunnille, kuntayhtymille ja seurakunnille *Jätevedenpuhdistamoille ja biokaasulaitoksille * Leipomoille, makeistehtaille ja keksitehtaille *Sairaaloille, virastoille ja oppilaitoksille.

Referenssilistaltani löytyy räjähdyssuojausasiakirjoja yli 1000 työpaikalle.

En julkaise asikasyritysteni nimiä, koska GDPR. Referenssilistani saatte pyydettäessä.

ATEX-koulutustilaisuuksia olen pitänyt yli 400 kpl.

Jaa tämä:    
FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare
        Tulosta »   AAA

Ota yhteyttä!