Exvira Oy toimii tietosuojalain mukaisena rekisterinpitäjänä ja henkilötietojen käsittelijänä.

Henkilötietoja, joita Exvira Oy:n järjestelmissä on ovat: Henkilön nimi, yrityksen nimi, tehtävä yrityksessä, yrityksen osoite, puhelinnumero ja henkilön sähköpostiosoite. Rekisteriin on tulossa tieto siitä, mitä palveluita asiakas on saanut ja koska ne on saanut.

Henkilö on Exvira Oy:n rekisterissä, joko siitä syystä, että hän on Exvira Oy:n asiakas tai hän ollut yhteydessä Exvira Oy:n kanssa ja näin ollen mahdollinen asiakas. Useilla Exvira Oy:n asiakkailla on useampia yhteyshenkilöitä.

Samassa Exvira Oy:n rekisterissä on myös Pauli Korhosen perhe, sukulaiset, ystävät, partiokaverit. Näistä henkilöistä on rekisterissä tyypillisesti vain nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Henkilörekisteri sijaitsee Microsoftin Exchange palvelimella, joka on tällä hetkellä Nebula Oy:n palvelimella. Rekisteri on käytettävissä Exvira Oy:n matkapuhelimella sekä Exvira Oy:n tietokoneilla.

Nebulan palvelin sijaitsee Suomessa, Helsingissä. Tietoja ei ole siirretty EU:n ulkopuolelle, eikä tulla siirtämään. Tieto saatu Nebulalta 2.3.2018.

 

Exvira Oy:llä on myös tekeillä koulutusrekisteri, jossa on talletettuna pitämistäni koulutustilaisuuksista seuraavat tiedot: yritys, koulutuksen päivämäärä ja koulutettavien nimet. Kaikista koulutustilaisuuksista ei ole rekisterissä tietoja kouluttavien nimistä.

Mitään muita henkilöihin liittyviä tietoja ei kerätä.

Mikäli haluat itseäsi koskevat tiedot minulta, niin pyydä ne sähköpostilla.

Tietoturva:

Nebula, joka on nykyään osa Telia konsernia huolehtii tietoturvasta.

Henkilötiedot ovat Nebulan palvelimella.

Henkilötietoja käsitellään joko Exviran tietokoneilla tai Exviran matkapuhelimella.

Tietokoneissa on Windows 10 käyttöjärjestelmä, jossa on automaattipäivitykset sekä

F-Securen virustorjuntaohjelmisto ja Microsoft Defenderin palomuuri.

Tietokoneet on suojattu salasanalla ja niiden kiintolevyt on salattu silloin, kun ne eivät ole käynnissä. Ohjelmistot tietokoneissa ja puhelimessa ovat automaattipäivityksessä.

Matkapuhelimessa on Android käyttöjärjestelmä, se on suojattu salasanalla ja siinä on AVG Protection Pro virustorjuntaohjelmisto sekä varkaudenestoohjelmisto. Puhelin lukittuu, mikäli puhelimen SIM-kortti vaihdetaan.

Mikäli joku käsittelee henkilötietoja, niin hän on Exvira Oy:n työntekijä ja käsittely tapahtuu täydentämällä tietoja rekisteriin. Rekisteriin lisää henkilöitä ja sieltä poistaa henkilöitä vain Pauli Korhonen

Mahdollisen tietomurron tapahtuessa otetaan yhteys poliisiin ja vakuutusyhtiöön.

Rekisteriseloste:

Rekisterin pitäjä: Exvira Oy  Pauli Korhonen Mäkihaantie 9, 09430 Saukkola 0405626099, Käsiteltävät henkilötiedot ovat: nimi, osoite, yritys, tehtävä yrityksessä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteri on asiakkaiden ja yhteistyökumppanien yhteystiedot. Osoitetiedot päivittyvät Fonectan palvelun kautta nimen ja puhelinnumeron perusteella. Tietoja ei luovuteta kenellekään. Rekisteri on Nebulan palvelimella ja virustorjuntaohjelmilla ja salasanoilla suojatuissa tietokoneissa ja matkapuhelimessa.

Tietosuojavastaava: Tietosuojavastaava, kuten kaikesta toiminnasta vastaava henkilö on Exvira Oy:n toimitusjohtaja eli Pauli Korhonen.

Exvira Oy:n internet-sivu käyttää evästitä (Google analytics)

http://www.privacy-regulation.eu/fi/

Jaa tämä:    
FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare
        Tulosta »   AAA

Ota yhteyttä!