Konsultointi

ATEX-konsultointia olen tehnyt jo yli 30 vuotta. Konsultointia teen niin räjähdysvaarallisia tiloja sisältäville työpaikoille, laitevalmistajille, laitetoimittajille, räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnittelutöitä tekeville yrityksille ja räjähdysvaarallisiin tiloihin kunnossapitotöitä tekeville yrityksille ” Pauli Korhonen Exvira Oy” .

Exviraan kannattaa olla yhteydessä, jos tarvitset apua ATEX-asioissa.

Räjähdyssuojaus tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yhteistyökumppanieni avulla palvelumme käsittää kaiken mikä liittyy räjähdyssuojaukseen, kemikaalien varastointiin, kemikaalien käsittelyyn, lupamenettelyihin, turvallisuuteen tai turvallisuuskoulutukseen. Myös pelastussuunnitelmat, palontorjuntaan liittyvät suunnitelmat, sammutusvälineet, muut turvallisuusvälineet mm. sammuttimet hoituvat yhteistyökumppanieni kautta.

EcobioInsinööritoimisto Ecobio Oy on asiantuntija esimerkiksi ympäristölupa-asioissa, kemikaalien hallinnassa ja kemikaaliasetuksessa (REACH) sekä lainsäädännön seurantapalvelussa, joka auttaa yritystä pysymään ajan tasalla ympäristö- työterveys- ja työturvallisuusvaatimuksissa.

InterfireInterfire Products Oy on palo- ja pelastustoimen koulutuslaitteisiin ja yritysten pelastusturvallisuuskoulutukseen erikoistunut yritys. Palveluina mm. turvallisuuskortit, alkusammutuskoulutukset, hätäensiapukoulutukset, riskienhallintakonsultointi, poistumisturvallisuuskonsultointi.

Exvira yhteistyö

Jaa tämä:    
FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare
        Tulosta »   AAA

Ota yhteyttä!